Zandra, 23: "Jag har inte kunnat låna pengar av mina föräldrar"

23-åriga Zandra Svensson bor i Nyköping tillsammans med sin pojkvän och deras hund. Hon arbetar som industrioperatör, men för att kunna ta sig till och från jobbet var hon tvungen att köpa en bil.
– Det fattades bara 2 000 kronor för att jag skulle ha råd och köpa den, så jag tog mitt första snabblån hos Vivus.

Sedan det första lånet för drygt fyra år sedan har Zandra tagit tre snabblån på summor mellan 1 500 och 5 000 kronor för att kunna köpa sin bil och vinterfäljar, samt att kunna betala räkningarna i tid. Det senare hjälpte henne att slippa förseningsavgiften på en räkning som kom innan lönen utbetalats. 
Vad behöver du låna pengar till? Läs mer här

Brinner för hästarna
När Zandra inte jobbar hittar man henne med största sannolikhet i stallet. Hon brinner för ridsport och ponnyavel – och hennes stora engagemang för hästar och föreningen gör att hon inte tvekar inför att engagera sig även i andra frågor.
– Jag var inne på Facebook och såg att folk verkade ha missuppfattat Vivus lån och var upprörda över tjänstens höga räntor, så jag skrev ett inlägg och berättade om mina erfarenheter av snabblånet.
Vill du veta mer om Vivus? Klicka här

Zandra skrev att lånet hade fungerat väldigt bra för henne och att hon tyckte att tjänsten var smidig. Hon är nöjd med att man får veta precis vad man måste betala när man tar lånet och så länge man sköter inbetalningen ändras inte den summan.
– Det finns inga dolda avgifter.

Snabblån har varit lösningen
Möjligheten att ta snabblån är både viktiga och smidiga för Zandra. De gånger hon har ansökt om lån online har pengarna funnits på hennes konto inom en kvart – något som gjorde henne förvånad i början.
– Snabblån har många gånger varit lösningen för mig. Jag har inga föräldrar som jag kan be om att få låna pengar av och eftersom att jag är fast anställd känns det tryggt att låna, jag vet att jag kommer att kunna betala tillbaka det när lönen kommer in på kontot. Det är viktigt – man bör tänka efter så att man verkligen kommer att kunna betala tillbaka när man tar ett lån. Det fungerar bra för mig och jag kan absolut tänka mig att ta ett nytt snabblån hos Vivus.


Vivus kredit är bra för dig om du:

  • Har några dagar kvar tills nästa lön och snabbt behöver betala en oväntad utgift.
  • Behöver köpa något men kommer inte åt dina sparpengar för tillfället.
  • Har regelbunden inkomst och kommer att kunna betala tillbaka din kredit inom 30 dagar.

Läs mer på www.vivus.se