Skräddarsy ditt eget lån – på upp till 30 000 kronor

Större utgifter kan slå hårt mot den som har små marginaler i ekonomin. För att underlätta för just den gruppen finns Onea, en lånetjänst som sätter stort fokus på flexibilitet – och som låter kunden själv bestämma hur lånet ska se ut.

Alla kan drabbas av oförutsedda utgifter om tvättmaskinen eller bilen går sönder, eller om man tvingas till ett akut tandläkarbesök. Dessa utgifter är inte bara tråkiga, de kan också bli svåra att hantera rent ekonomiskt för den som har små marginaler. För just den typen av tillfällen finns lånetjänsten Onea.
– Vi erbjuder lån på upp till 30 000 kronor som återbetalas under en period på max två år. Det tycker vi är en bra längd för att kunna dela upp och hantera större betalningar eller kostnader, men samtidigt få det återbetalt och avklarat relativt snabbt. Då kan man lättare undvika att successivt bygga upp sin skuldsättning för mycket över tid, vilket kan vara lätt hänt om man lånar med väldigt långa löptider, säger Niklas Weidel, marknadschef för Onea.

Läs mer och ansök om lån här

Om man inte kan eller vill ta lån hos banken på grund av att man exempelvis är egenföretagare eller timanställd, blir Onea därmed ett flexibelt och lättanvänt lånealternativ. Allt som krävs är att man genomgår en sedvanlig kreditprövning och kan fastställa att det finns återbetalningsförmåga.

Flexibelt och användarvänligt
Just flexibilitet och användarvänlighet är också de tydligaste ledorden för Onea. Ansökan och registrering sker därför enkelt på nätet med hjälp av e-legitimation. På sin profil kan man sedan följa hur mycket man har kvar att betala, utöka lånebeloppet eller förändra låneperioden om det önskas. 

Nyligen har man också uppdaterat tjänsten så att det ska bli ännu enklare för kunderna att sätta ihop ett lån som passar dem.
– Nu har Onea blivit ännu mer anpassad till kundens behov genom att man själv väljer sitt önskade belopp och sedan bestämmer vilken månadsbetalning man klarar av. Lånet fördelas då över ett lämpligt antal månader för att det ska betalas av i en takt som passar varje enskild låntagares förutsättningar. Det går nu även utmärkt att både ansöka om och hantera sitt lån på sin mobil eller surfplatta, säger Niklas Weidel.

En annan fördel med Onea menar Niklas är att den internationella koncernen 4Finance Group, med verksamhet i 15 länder står bakom varumärket. Det betyder seriositet och trygghet och innebär att all information hanteras med en säkerhet i paritet med banker.
– Vi har förstås även ett svenskt kontor med fullbemannad kundservice sju dagar i veckan.

 


Skräddarsydda lån efter dina behov

  •  Välj ett flexibelt lån från Onea på allt mellan 500 och 30.000 kr.
  •  Anpassar sig till dina behov. Utöka beloppet? Inga problem. Förlänga lånetiden? Inga problem.
  •  Betala mindre när du behöver och mer när du vill.

Läs mer på www.onea.se