6 000 kronor - helt utan ränta och avgifter

Plötsliga utgifter? Vem som helst kan drabbas av oväntade tandläkarbesök eller bilreperationer. Nu erbjuder kredittjänsten Vivus nya kunder en helt räntefri kredit för att låta fler testa deras enkla och praktiska tjänst.
– Det går att använda tjänsten lite som ett onlinekreditkort, säger Niklas Weidel, marknadschef för Vivus. 

Under de långa dagarna precis innan löning kan till och med små utgifter vara svåra att hantera. Situationen upplevs ofta som väldigt frustrerande när man snart har pengar på kontot men ändå inte kan betala för nödvändigheter. Skulle man dessutom drabbas av en oväntad större utgift kan det vara svårt att hitta en utväg.
Behöver du ett lån? Läs mer och ansök här

Genom tjänsten Vivus finns det dock en effektiv och smart lösning. Vivus är en lånetjänst, utvecklad för att genom snabba, enkla och kostnadseffektiva krediter hjälpa personer med behov av ett kortsiktigt tillskott i kassan. Nyligen har tjänsten också gjorts om för att bli ännu mer anpassad efter låntagarens behov.
– Vivus erbjuder en enkel och smidig tillgång till maximalt 20 000 kronor, som primärt återbetalas i sin helhet redan vid nästa löning, alltså efter drygt 30 dagar. Nya Vivus ger dessutom möjligheten att göra en mindre delbetalning  ifall man önskar, och på så vis använda tjänsten lite som ett onlinekreditkort, säger Niklas Weidel, marknadschef för Vivus. 
Vill du veta mer om Nya Vivus? Klicka här

Vivus är dock först och främst en tjänst som passar sig för ett temporärt behov av pengar, som man vet att man kan återbetala snabbt efteråt.

Erbjuder räntefri kredit
Med Nya Vivus har det också blivit enklare för kunderna att hantera både ansökan och hanteringen online, även i mobil och surfplatta. Just användarvänligheten ser Niklas Weidel som en av de största fördelarna med Vivus. Därför erbjuder man nu en räntefri kredit för att få kunder att testa hur enkel och praktisk tjänsten faktiskt är. 
– Eftersom vi är så säkra på att vi kan erbjuda en riktigt bra service och bra produkt erbjuder Vivus alla nya kunder att ta ut upp till 6 000 kronor helt utan ränta eller avgifter i 30 dagar. Sedan betalar man tillbaka precis samma summa man tagit ut, då tillkommer inga kostnader. Detta gör vi såklart inte för att vara snälla, utan för att vi tror många blir glatt överraskade över hur smidigt och användbart det faktiskt kan vara i vissa situationer.

Vivus är en del av en av världens största koncerner inom konsumentkrediter, 4Finance Group, med verksamhet i 15 länder. Att ha en så stor spelare i ryggen menar Niklas Weidel också innebär en extra trygghet för användarna som vet att de får en tjänst i toppklass.
– Man kan känna att man är i trygga händer och vara säker på att man alltid hanteras efter bästa praxis. Det garanterar även tydliga priser och kundservice i världsklass, med miljontals nöjda kunder runt om i världen och hundratusentals enbart i Sverige, säger han.


Vivus kredit är bra för dig om du:

  • Har några dagar kvar tills nästa lön och snabbt behöver betala en oväntad utgift.
  • Behöver köpa något men kommer inte åt dina sparpengar för tillfället.
  • Har regelbunden inkomst och kommer att kunna betala tillbaka din kredit inom 30 dagar.

Läs mer på www.vivus.se